Najnovšie recenzie zo sekcie Detské zbrane
- Moc malé a detské
Dobrá pištoľ, na váhu ťažšia pre 4r dieťa. Aj na nabíjanie nábojov. Pre 7r je super. Aj pre tatinka
- zatial naj. gelblaster
- vykon
- kvalita spracovania
- Kvalita spracovania,striela naozaj silno
- Trochu nepohodlne nabijanie kvoli plastovym castiam pred a popri bubne s nabojmi. Ale da sa nacvivit,ako na to
- Take jednoduche, malicke, no za 3€ akurat. Malickost…
Skvelá kvalita
- Spokojný
Sunny Blaster MP5K vodná gélová guľová pištoľ s príslušenstvom
Pridané: 30. októbra 2023
(naposledy upravené 30. októbra 2023)
Zakúpený v SUNNYSOFT.sk
Nefunguje.Problém zásobník.Neposúva zo zásobníka guličky do "zbrane".Pekná dekorácia.
- velmi slabo striela. (uvadza sa 90fps resp 27m/s no lopticka miestami doleti len 2m)
- pekná farebná a odolná konštrukcia
- hračku hádžu deti kadetade a funguje bez problémov
- dobre a jednoducho sa ovláda a plní
- MUSELI sme ju vrátiť... neodporúčam.
Painbollové kulôčky sa nám v zariadení furt zasekávajú... neviem kde je problém, musela som produkt vrátiť a vymenili ho no rovnaký problém nastal zas.
Čakala som od tejto hračky asi viac. Nemanipuluje sa s ňou najlepšie.. kuličky sa nám zasekávajú ..myslím, že na trhu sú aj lepšie pištole podobného typu.
- zábavná hračka pre deti aj pre mňa haha
- dobre sa so zbraňou manipuluje a je bezpečná
- nie je z toho veľmi neporiadok:)
- zábava aj v domácom prostredí
- mám pokoj od detí aj na niekoľko hodín
- bezpečné zariadenie
- Rozvíja zmysel pre súťaživosť.
- Prináša radosť a smiech.
Táto hračka umožňuje deťom vytvoriť si vlastný svet plný dobrodružných hier.
Reakcia značky Gel Blaster
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
S pozdravem
Tým GEL BLASTER
- Poskytuje priestor pre hravú rivalitu.
- Moderná hračka na mieru dnešným deťom.
Gél Blaster je hračka, ktorá deťom umožňuje zapojiť sa do akčných scenárov, ako sú hrdinské záchranné misie alebo dobrodružstvo vo voľnom priestore.
- Pekný dizajn
- Použitie bez špiny a bordelu po guličkách
- Možnosť nastavenia síly strieľania
Použitie hodnotím veľmi pozitívne:) je možné nastaviť na dve rýchlosti strieľania, buď jeden gellet, alebo viacnásobná streľba. Čo sa mi tiež veľmi páči a aj deťom, je dizajn, tiež pekne padne do ruky deťom. Hlavná výhoda je, že sa dá strieľať s gelblastermi aj vnútri v miestnostiach. Takže sa človek nemusí báť nejakých fľakov či neumývateľnej špiny doma. Môžem len odporučiť!
- Pekné dizajnové prevedenie
Gel Blaster je mega zábavná hračka! Je to zbraň, ktorá strieľa malé gélové guličky. Je to určené ako pre dospelých tak aj deti ( v balení je nástavec na slabší výkon pištoliek, ktorý sa pridá na hlaveň "zbrane".
Treba dodať, že strelenie nebolí, ale trochu ho cístite, ale na modriny môžete zďaleka zabudnúť.
Celkový dojem z Gel Blasteru je, že to je fakt zábava na dlhé hodiny. Ponúka to veľa akcie, súťaženia a aj taktizovania. Hrať s priateľmi alebo sa zapojiť do tímov je proste super zábava. Zbraň sme skúšali na záhrade a veľmi sme si to užili.
Za mňa neľutujem kúpu Gel Blasteru a do budúcna si zadovážim ďalší.
Zobrazujem 41 - 60 zo 384 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...20 Ďalšie »